Acceptam tichete de vacanta Edenred, Up Romania si Sodexo.

Contact

Fiind pozitionata central, asezata pe un pinten prelung al Muntelui Chirusca, intr-o pajiste cu orizont deschis, la intretaierea potecilor alpine ce strabat Masivul Ciucas, Cabana Varful Ciucas este destinatia perfecta pentru relaxare.

Cum puteti ajunge la noi? Mai jos, aveti trei variante la alegere:

  1. La Cabana Varful Ciucas se poate ajunge cu masina proprie, doar in cazul in care este o masina de teren cu tractiune 4×4. Drumul forestier se bifurca din DN1A Ploiesti-Brasov, putin mai sus de Statiunea Cheia in directia Sacele – Brasov, langa Fabrica de Apa. In prima parte, drumul forestier parcurge firul Vaii Berii si urmeaza aproximativ traseul turistic cu marcaj CRUCE ALBASTRA. In ultima parte a drumului sunt prezente cateva serpentine stranse si abrupte care pot face din acest drum o adevarata aventura OFF-ROAD. Este varianta perfecta pentru impatimitii de cros / enduro, detinatorii de ATV-uri si pasionatii de mountain bike.
  2. Folosind masina noastra de teren 4x4 pentru transport clienti. Transportul clientilor de la locul de parcare la Cabana Varful Ciucas se poate realiza cu o masina de teren 4×4
  3. Prin traseul montan Cheia - Valea Berii - Cabana Varful Ciucas. Este un traseu cu dificultate medie, deschis pe tot timpul anului si nu necesita echipament special. Daca alegi acest traseu click aici pentru a vedea descrierea sa.